Tisztelt Szakmagyakorlók!

I. A 2021. április 20 és 22-i vizsgák javítása lezárult, az okleveleket postai úton tértivevénnyel május 13-14-án adjuk fel. Mivel közel 250 tételről van szó és a májusi vizsgadolgozatok feldolgozása is folyik már, így az egyénenkénti értesítést a sikeres vizsgáról nem tudjuk kiküldeni. Aki sikertelen vizsgát tett, azt május 13-ig emailben és telefonon is értesítjük! Aki nem kap ilyen értesítést, az sikeres vizsgát tett. 

II.  A 2021. április 1. és május 23. közötti időszakra érvényes, a vizsgák eljárás rendjére vonatkozó elnöki intézkedések innen érhetők el (a május 18 és 20-i időpontokra vonatkozó kiegészítéssel együtt): http://mek.hu/index.php?link=Elnoki_intezkedes_a_beszamolo_vizsgakrol__20210401_____20210523_

Továbbra is felhívjuk a figyelmet arra, hogy beszámoló vizsgára jelentkezni kizárólag már megszerzett jogosultsággal lehet, ’előre’ nem tehető le a vizsga!

III. A jva.mek.hu oldalt kiszolgáló szerveren frissítéseket hajtottunk végre, ezért kérjük az oldal és a szerver változására figyelmeztető böngésző ablakban kattintsanak az Elfogadás gombra, mert enélkül nem lehet jelentkezni az oldalon.


MÉK Titkárság

A meghirdetett alkalmak (időpontok)