Segítség

Technikai segítségnyújtás:
E-mail: segitseg@mek.hu

A beszámló vizsgára és a jogosultsági vizsgára történő jelentkezésekhez  először regisztrálni kell a jva.mek.hu rendszerébe. A regisztrációt követően a megadott e-mail címmel és az e-mailen kapott jelszóval történhet meg a bejelentkezés. Fontos, hogy a regisztráció nem helyettesíti a konkrét vizsgára történő jelentkezést! Amennyiben elfelejtette jelszavát, jelszóemlékeztetőt kérhet a bejelentkezési oldalon.

A Regisztrációval kapcsolatos tudnivalókról az [Információk] menüpontban olvashat részletesen.

Tudnivalók a jelentkezésről:

A [Jelentkezések] menüpontban figyelemmel kísérheti jelentkezéseit, bankkártyával rendezheti a képzés díját, itt tudja átutalás esetén a befizetésről szóló igazolást feltölteni, továbbá az elektronikus számla is innen tölthető le.

Amennyiben a jelentkezés már megtörtént, de a vizsgán nem tud részt venni, úgy kérjük ezt a vizsga@mek.hu címre jelezze.

A termek befogadóképessége miatt a létszám limitált, így a meghirdetett létszámon felül sajnos nem tudunk (külön kérelem esetén sem) több jelentkezőt fogadni.

Minden vizsga esetében feltüntetésre kerül a jelentkezési határidő. Amennyiben a helyek elfogynak, a rendszer korábban lezárja a jelentkezéseket. Ez esetben sem tudunk külön kérelemre több résztvevőt fogadni.

Javasoljuk, hogy a www.mek.hu oldalon iratkozzanak fel a MÉK hírlevélre, ahol az aktuális képzéseinkről is naprakész tájékoztatást adunk.

 

A jelentkezés folyamata, képzés díjának rendezése:

A Jelentkezés gomb megnyomásával a rendszer a jelentkezést elindítja majd a következő oldalon van lehetőség a fizetési módok közüli választásra és a jelentkezés rögzítésére, amelyről visszaigazoló e-mailt küld a rendszer. Átutalás esetén ebben az e-mailben szerepel a bankszámlaszám és az egyéb, közleményben feltüntetendő adatok. Az online bankkártyás fizetési mód választása esetén a rendszer a Simple (OTP Mobil Kft.) oldalára vezet, ahol a képzés díja azonnal rendezhető. A sikeres tranzakcióról a rendszer szintén e-mailben értesíti az ügyfelet. Amennyiben a jelentkezési díj nem érkezik be 72 órán belül a rendszer törli a jelentkezést.

A vizsga díját (amelyik esetben ezt a rendszer feltűnteti) átutalással rendezheti, a rendszerünkben biztosított az online bankkártyás fizetési mód is. Sárga csekken, ill. készpénzzel a képzés díja sem a MÉK titkárságán, sem a helyszínen nem megoldható.

A regisztrációkor megadott Számlázási név, cím, adószám - amely a [Saját adatok] menüpontban megváltoztatható, a konkrét jelentkezéskor is módosítható - adatai alapján kerül kiállításra a vizgsa díjáról szóló elektronikus számla, amelyet utólag nem áll módunkban módosítani, új számlát kiállítani. Felhívjuk a figyelmet, hogy a számlázási adatok megjegyzésben történő megadására nincs mód, az nem került figyelembe vételre.

Utolsó módosítás:2021-03-30 15:27:28